Despre noi

Cine suntem?

Cooperativa Tomi's Honey

Pentru o viață sănătoasă, Calitatea face diferența! Miere origine ROMANIA 🇷🇴

Totul a pornit în anul 2016 când cinci apicultori din jurul oraşului Constanţa, s-au reunit într-o cooperativă agricolă pentru a-şi valorifica mai bine mierea, piaţa de desfacere fiind una dintre cele mai mari provocări la acea vreme. Astfel, au hotărât să-şi realizeze propria fabrică unde să proceseze mierea.

Fabrica a fost finalizată în anul 2021 și este una dintre cele mai mari fabrici de procesare a mierii din ţară după capacitatea de producţie, fiind respectate toate prevederile privind circuitele functionale (materii prime si auxiliare, semifabricate, produse finite, deseuri , personal).

Produsul finit pe care Cooperativa Tomi’s Honey îl oferă este mierea de albine de CALITATE PREMIUM, ambalată în plicuri, borcane, caserole si butoaie de diferite capacități.

Pe lângă produsele pe care le comercializăm sub brandul REGINA STUPULUI, oferim clienților noștri și servicii profesionale de dozare, ambalare și livrare a mierii, în gramajul și ambalajul dorit, etichetate și personalizate cu sigla afacerii acestora.

Mierea noastra provine de la apicultori traditionali, este 100% de origine Romania 🇷🇴, fără alte amestecuri de miere provenind din tari UE și non UE, și este prezentată în diverse gramaje și sortimente.

O atesta CERIFICATELE DE CALITATE

cu care ne mandrim

Firma deține Certificare International Food Standard, versiunea 7,, Higher Level ”, astfel fiind recunoscută la nivel internaţional atât de Global Food Safety Initiative, asociaţie internaţională care promovează şi subliniază importanta siguranţei alimentare de-a lungul întregului lanţ de furnizori, dar şi de cele mai importante pieţe mondiale.

_CertificatePrint_(1)_231112_175047[1]

Procesul de producție presupune o deosebita atentie înca de la inceput si anume, la achizitie se fac analize atat fizico-chimice cat si reziduuri de antibiotice in laboratoare autorizate, daca aceasta corespunde parametrilor prevăzuți de legislația în vigoare, mierea, intră în procesul de producție .

Cooperativa Tomi’s Honey este reprezentată de casa albinelor adică stupul, iar este marca noastră, înregistrată la OSIM, sub care comercializăm  mierea ambalată în plicuri, borcane, caserole si butoaie de diferite capacități.

În condițiile în care jumătate din mierea vânduta în Europa este suspectă a fi modificata sau contrafăcuta,  punem accentul pe cele mai ridicate standarde de calitate, împreuna cu analizele de laborator efectuate pe durata întregului proces de producție. Incercam, in permanenta, sa oferim o garanție că toate etapele de recoltare, depozitare și ambalare a merii de albine produse de noi păstrează intacte calitatea produsului, menținând nealterate gustul, aroma și proprietățile  sale benefice.

Societatea noastră:

  • poate participa la constituirea de asociații profesionale;
  • poate participa în mod liber și voluntar la constituirea de asociații, în temeiul Legii nr.1/2005 și a Ordonanței Guvernului nr.26/2000 cu modificările ulterioare;
  • se poate asocia în mod liber și voluntar, direct și/sau prin asociații de cooperative la Uniuni județene, constituite în temeiul art.89, alin. 4 din Legea nr.1/2005 privind organizarea și funcționarea cooperației;
  • se poate asocia în mod liber și voluntar, direct și/sau prin asociații de cooperative și/sau Uniuni județene la Uniuni Naționale , constituite în temeiul art.89, alin. 5 din Legea nr.1/2005 privind organizarea și funcționarea cooperației.

     Obiectivul principal

 este satisfacerea cerințelor de calitate ale tuturor consumatorilor produsului nostru prin:

  • calitate superioara (miere naturală, sănătoasă);
  • ambalaj la nivelul standarelor Uniunii Europene;
  • diversificare ofertei  produselor (miere de salcâm, de tei, poliflora etc.);
  • preț avantajos;
  • mod simplu de utilizare;
  • produsul nu este perisabil.

Executam activitati de prestari servicii prin ambalarea mierii de calitate premium in recipiente personalizate, sub brandul dorit de client.