POLITICA DE RETUR A MAGAZINULUI NOSTRU ONLINE

 

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare și cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Așadar, produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OUG 34/2014, prin prisma faptului ca sunt produse perisabile. Ele nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății / din motive de igienă.

Clientul nu este îndreptățit la returnare decât în condițiile în care, după desigilarea coletului, în colet va găsi alte produse decât cele comandate.

Produsele pe care nu le acceptăm ca retur sunt:

  • Produse desigilate
  • Produsele cu ambalaj deteriorat, deși sunt sigilate
  • Produsele alimentare cu termen de valabilitate ce urmează să expire, sensibile la temperatura si modificări de umiditate, ale caror proprietati ar putea suferi modificări între momentul deschiderii coletului și momentul returului.

PROCEDURA DE RETUR:

  1. Clientul anunță intenția de retur telefonic +40 771462437 sau prin email vanzari@tomishoney.ro.  Ulterior sesizării, stabilim dacă produsele sunt eligibile pentru initierea procesului de retur.
  2. Clientul face o solicitare către orice firmă de curierat rapid dorește. Cheltuiala de transport este suportatp exclusiv de cptre Client.
  3. Dupa primirea coletului, vom rambursa suma aferentă în contul bancar indicat de catre Client în maxim 14 zile.

Adresa unde puteți returna comanda este:

SC TOMI’S HONEY SOCIETATE COOPERATIVĂ, Com. Mereni, strada Lalelelor, nr.330, județ Constanța.

IMPORTANT: În cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar Clientul trimite coletul-retur fară anunt în prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.