Miere de salcâm – este mierea produsă de albine din nectarul florilor de salcâm, Robinia pseudacacia. Este cea mai limpede miere, are o aroma suavă si un gust fin, ceea ce face să fie foarte apreciată.
Mierea de salcâm este adesea folosită pentru îndulcirea alimentelor şi a ceaiurilor, fără să le denatureze gustul. Ea are o viteză de cristalizare foarte scăzută și la temperaturi joase, poate să se păstreze o perioadă îndelungată în formă lichidă.
Efectele terapeutice ale mierii de salcâm – se foloseşte în tratamentul căilor respiratorii, ca un bun calmant al tusei, de asemenea este un antiseptic şi des se foloseşte la tratarea nevrozelor.
Miere de salcâm – este mierea produsă de albine din nectarul florilor de salcâm, Robinia pseudacacia. Este cea mai limpede miere, are o aroma suavă si un gust fin, ceea ce face să fie foarte apreciată.
Mierea de salcâm este adesea folosită pentru îndulcirea alimentelor şi a ceaiurilor, fără să le denatureze gustul. Ea are o viteză de cristalizare foarte scăzută și la temperaturi joase, poate să se păstreze o perioadă îndelungată în formă lichidă.
Efectele terapeutice ale mierii de salcâm – se foloseşte în tratamentul căilor respiratorii, ca un bun calmant al tusei, de asemenea este un antiseptic şi des se foloseşte la tratarea nevrozelor.